Jag vet inte vad det är med burgare men jag älskar att äta det och beställer det varannan gång jag är ute på restaurang och har lyxen att välja mellan hamburgare och oxfilé, eller som i lördags på Werséns i Åre: reninnanlår. Den gången blev det burgare på lamm. Och senast på Pio i Halmstad blev det burgare på högrev. Båda gångerna valde jag kalixlöjrom till förrätt och den kostade ungefär dubbelt så mycket som varmrätten. Oh well.

Är man som jag en sucker på kalixlöjrom ska man för övrigt äta julbord på Operakällaren i Stockholm. Där får man äta hur mycket kalixlöjrom som helst. Tyvärr – eller lika bra – ingår inte all you can drink på champagnen…

Jag har missat de bästa ställena för burgare i Stockholm men förstår att det finns en massa nytt. Jag har faktiskt inte ens varit på Flippin’ burger! Så berätta; var ska jag gå?

Om du är i Åre och Parkvillan har öppet så testa burgaren där – de skryter om att det är byns bästa. Jag har inte varit där ännu dock.

[insert]wersens[/insert] [insert]wersens[/insert] [insert]wersens[/insert]

0