Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

#superfail

Jo men jag skulle ju springa trail igår kväll var det tänkt. Det gick inte alls. Jag hade siktet inställt på ett helt nytt ställe; en led i en annan by på ett annat fjäll. Men först var det så dåligt skyltat att jag inte ens förstod var leden började. Och sedan var det så dåligt skyltat att jag inte fattade var den fortsatte.

Efter att ha gått runt i en ögla i en skidbacke och sedan tänkt att jag skulle ta den snabba vägen och följa en bäck tillbaka (alltså gå i bäcken, inte vid sidan av) men sedan inse att det var en massa djur i vägen så var jag på oändligt dåligt humör.

Är det en sak jag verkligen inte gillar så är det när det inte blivit som jag tänkt mig på grund av saker som är helt onödiga. Jag svor både en och två gånger över de som dels var ansvariga för ledkartan och de som var ansvariga för skyltningen.

På vägen hem blev det bättre. Först fick jag se en uggla och sedan fick jag se en älg. Vi stod och tittade på varandra ett tag, lika nyfikna båda två, innan jag sade hejdå och vände hemåt.

sara Jacka // Craft featherlight jacket. Tights // Craft PR tights (40% rea just nu). Skor // Inov-8 X-Talon 190

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ahhh, sånt där händer mig hela tiden. Helt galet frustrerande! När jag sprang utanför Umeå hade de flera olika leder som korsade varandra och alla var märkta med SAMMA färg. Jättesmart….

    Anna (orka mera) 2014-06-26 09:07:40 http://piggelina.se
    Svara
  • Ahhh, sånt där händer mig hela tiden. Helt galet frustrerande! När jag sprang utanför Umeå hade de flera olika leder som korsade varandra och alla var märkta med SAMMA färg. Jättesmart….

    Anna (orka mera) 2014-06-26 09:07:40 http://piggelina.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Philip Conradsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Amelia Widell
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström