Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#superfail

Jo men jag skulle ju springa trail igår kväll var det tänkt. Det gick inte alls. Jag hade siktet inställt på ett helt nytt ställe; en led i en annan by på ett annat fjäll. Men först var det så dåligt skyltat att jag inte ens förstod var leden började. Och sedan var det så dåligt skyltat att jag inte fattade var den fortsatte.

Efter att ha gått runt i en ögla i en skidbacke och sedan tänkt att jag skulle ta den snabba vägen och följa en bäck tillbaka (alltså gå i bäcken, inte vid sidan av) men sedan inse att det var en massa djur i vägen så var jag på oändligt dåligt humör.

Är det en sak jag verkligen inte gillar så är det när det inte blivit som jag tänkt mig på grund av saker som är helt onödiga. Jag svor både en och två gånger över de som dels var ansvariga för ledkartan och de som var ansvariga för skyltningen.

På vägen hem blev det bättre. Först fick jag se en uggla och sedan fick jag se en älg. Vi stod och tittade på varandra ett tag, lika nyfikna båda två, innan jag sade hejdå och vände hemåt.

sara Jacka // Craft featherlight jacket. Tights // Craft PR tights (40% rea just nu). Skor // Inov-8 X-Talon 190

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ahhh, sånt där händer mig hela tiden. Helt galet frustrerande! När jag sprang utanför Umeå hade de flera olika leder som korsade varandra och alla var märkta med SAMMA färg. Jättesmart….

    Anna (orka mera) 2014-06-26 09:07:40 http://piggelina.se
    Svara
  • Ahhh, sånt där händer mig hela tiden. Helt galet frustrerande! När jag sprang utanför Umeå hade de flera olika leder som korsade varandra och alla var märkta med SAMMA färg. Jättesmart….

    Anna (orka mera) 2014-06-26 09:07:40 http://piggelina.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk