Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Terräng

Jakten på terrängupplevelser går vidare vilken minut som helst. Senast jag sprang trail var i lördags då jag sprang flottarleden mellan Söräng och Runemo utanför Bollnäs. En vacker liten led på ungefär 7 km som går längs med Voxnan. En gång passerar man en hage med djur och typiskt nog stod de där, mitt på stigen, när jag skulle passera.

Jag älskar ju kor och sådant men helst på andra sidan staketet. Detta gäng var dessutom av det yngre slaget – och såklart nyfikna. Men jag tog mod till mig och gick rätt igenom flocken och när jag såg att de började gå efter mig kutade jag järnet.

På fjället ser jag sällan kor, men här finns istället renar. Ibland mitt på stigen eller mitt på vägen. Och i skogen finns en och annan björn och älg. Renar ser jag ofta men som tur är varken björn eller älg. Ibland spelar jag radion högt ur telefonen utan hörlurar för att försäkra mig om att de ska höra mig först.
skog hälsingland

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] packade ryggsäcken med picknick och gav oss iväg på Flottarleden mellan Runemo och Söräng. Här sprang jag den i juni, här i augusti och här i […]

  Flottarleden i Hälsingland, mellan Söräng och Runemo 2015-05-03 14:48:50 http://www.traningsgladje.se/2015/05/flottarleden-sorang/
  Svara
 • älskar trail, och vilka vackra bilder, lockar till löpning

  Mia 2014-06-25 20:01:40
  Svara
 • älskar trail, och vilka vackra bilder, lockar till löpning

  Mia 2014-06-25 20:01:40
  Svara
 • Haha, så himla kul det där med djur!
  När jag sprang långpass för ett tag sedan sprang jag förbi en gård med höns, och det där hönsen var mitt över hela vägen. Jag fick liksom snirkla mig igenom flocken, halvrädd för de där opålitliga tupparna som kanske skulle överfalla mig x)

  Erika 2014-06-25 19:03:03 http://Www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Haha, så himla kul det där med djur!
  När jag sprang långpass för ett tag sedan sprang jag förbi en gård med höns, och det där hönsen var mitt över hela vägen. Jag fick liksom snirkla mig igenom flocken, halvrädd för de där opålitliga tupparna som kanske skulle överfalla mig x)

  Erika 2014-06-25 19:03:03 http://Www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Någonting knakade i skogen bakom mig när jag sprang i Norra värmland i helgen. Jag vågade inte vända mig om utan kutade bara som en tok…. 😉

  Rund är också en form! 2014-06-25 19:00:29 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Någonting knakade i skogen bakom mig när jag sprang i Norra värmland i helgen. Jag vågade inte vända mig om utan kutade bara som en tok…. 😉

  Rund är också en form! 2014-06-25 19:00:29 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson