Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad är det med burgare?

Jag vet inte vad det är med burgare men jag älskar att äta det och beställer det varannan gång jag är ute på restaurang och har lyxen att välja mellan hamburgare och oxfilé, eller som i lördags på Werséns i Åre: reninnanlår. Den gången blev det burgare på lamm. Och senast på Pio i Halmstad blev det burgare på högrev. Båda gångerna valde jag kalixlöjrom till förrätt och den kostade ungefär dubbelt så mycket som varmrätten. Oh well.

Är man som jag en sucker på kalixlöjrom ska man för övrigt äta julbord på Operakällaren i Stockholm. Där får man äta hur mycket kalixlöjrom som helst. Tyvärr – eller lika bra – ingår inte all you can drink på champagnen…

Jag har missat de bästa ställena för burgare i Stockholm men förstår att det finns en massa nytt. Jag har faktiskt inte ens varit på Flippin’ burger! Så berätta; var ska jag gå?

Om du är i Åre och Parkvillan har öppet så testa burgaren där – de skryter om att det är byns bästa. Jag har inte varit där ännu dock.

wersens wersens wersens

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Men åååh! Jag älskar burgare! Senast jag åt var i motala efter att jag cyklat halvvättern. Smakade nog iofs extra bra då, men åååhh så gott det var!
  Glutenfritt bröd är tyvärr tråkigt dock…

  Åsa 2014-06-17 22:00:29 http://www.energikompaniet.ax/blogg
  Svara
 • Men åååh! Jag älskar burgare! Senast jag åt var i motala efter att jag cyklat halvvättern. Smakade nog iofs extra bra då, men åååhh så gott det var!
  Glutenfritt bröd är tyvärr tråkigt dock…

  Åsa 2014-06-17 22:00:29 http://www.energikompaniet.ax/blogg
  Svara
 • Mina kompisar som bor i Kransen säger att den Nina tipsar om är bäst. Jag tycker dock AG:s. I baren, till ett glas champagne. Sen Flippin’s med ett spetsad milkshake. Phil’s på Fleminggatan är ett nytillskott jag nog kommer att gilla allt mer. Sen gillar jag verkligen Texas Burger på Hantverkargatan… Kan inte ljuga om det 😉 Testat Vigårda? Jag har inte, men ska vara rätt ok.

  Jeanna 2014-06-17 21:53:20 http://Minatraningstajts.se
  Svara
 • Mina kompisar som bor i Kransen säger att den Nina tipsar om är bäst. Jag tycker dock AG:s. I baren, till ett glas champagne. Sen Flippin’s med ett spetsad milkshake. Phil’s på Fleminggatan är ett nytillskott jag nog kommer att gilla allt mer. Sen gillar jag verkligen Texas Burger på Hantverkargatan… Kan inte ljuga om det 😉 Testat Vigårda? Jag har inte, men ska vara rätt ok.

  Jeanna 2014-06-17 21:53:20 http://Minatraningstajts.se
  Svara
 • Jättefint med nya layouten!! Älskar att få se de fina bilderna ännu större – det gör dem rättvisa 🙂

  Och burgare – ja vad är det med dem? Den stora anledningen att jag inte blir helveg. Flippin är bra! Jag får sammanställa några Stockholmstips, just nu kommer jag inte på de bästa på rak arm – några av mina gamla favoriter har tappat nämligen. Men jag har för mig att den på Björk är helt ok!

  Pigg&Duktig 2014-06-17 21:41:25 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Jättefint med nya layouten!! Älskar att få se de fina bilderna ännu större – det gör dem rättvisa 🙂

  Och burgare – ja vad är det med dem? Den stora anledningen att jag inte blir helveg. Flippin är bra! Jag får sammanställa några Stockholmstips, just nu kommer jag inte på de bästa på rak arm – några av mina gamla favoriter har tappat nämligen. Men jag har för mig att den på Björk är helt ok!

  Pigg&Duktig 2014-06-17 21:41:25 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • =) det är något speciellt. Äter som oftast också burgare när jag är ute. Magiskt =)

  Mari 2014-06-17 21:16:30 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • =) det är något speciellt. Äter som oftast också burgare när jag är ute. Magiskt =)

  Mari 2014-06-17 21:16:30 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Tydligen ska det bästa i Stockholmsk hamburgerväg finnas här: http://www.hamburgerkoket.se/meny
  i Hägersten. De har ju onekligen en jäkligt fin profil med ekologiskt och glada kossor i fokus. Men har inte provat än! Säg till om du gör det!

  Nina L 2014-06-17 18:39:40
  Svara
 • Tydligen ska det bästa i Stockholmsk hamburgerväg finnas här: http://www.hamburgerkoket.se/meny
  i Hägersten. De har ju onekligen en jäkligt fin profil med ekologiskt och glada kossor i fokus. Men har inte provat än! Säg till om du gör det!

  Nina L 2014-06-17 18:39:40
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger