Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rum Runner SUP

Igår gick jungfrufärden med min Rum Runner paddle board från svenska Point 65 som jag lånat. Det är världens första delbara SUP-bräda och jag funderade en stund på hur det skulle funka i vattnet men det visade sig funka fint: jag sjönk inte.

Jag valde inte den lugnaste av dagar för att testa brädan, som egentligen inte känns som en bräda utan mer som en kajak som man står i. Jämfört med en surfbräda eller den här upplåsbara SUP-brädan som jag testade förra gången så känns Rum Runnern mer ordentlig; lite som en båt med för och akter och skrov liksom. Men; man lastar den ju inte på ryggen som de upplåsbara direkt. Däremot har den bagageutrymme: i fronten kan man lägga grejer (Point 65 föreslår fiskeutrustning men jag tänker picknick) och brädan kommer komplett med dryckeshållare och allt. En latte på sjön kanske?

När man demonterar brädan så får man plats med den i en bil och härligt nog får den plats i en Mini; men jag måste testa hur det funkar i en Mini cab (när det är soligt väder). Jag har ju utrustat min cab så att jag ska få plats med cykel och längd- eller alpinskidor är inget problem redan i originalutförande. Men nu vill jag såklart få plats med brädan också…

Jag ser fram emot nästa tur. SUP är barnsligt roligt och jag vill bli säkrare på fötterna och inte känna att jag måste paddla med eller mot vinden utan faktiskt känner mig säker när det blåser friskt från sidan också (det gjorde jag inte idag).

Rum Runner SUP Point 65 traningsgladje.se Rum Runner SUP Point 65 traningsgladje.se Rum Runner SUP Point 65 traningsgladje.se Rum Runner SUP Point 65 traningsgladje.se traningsgladje.se träningsglädje nike free rum runner point 65

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger