Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Trail

Idag har varit en riktigt bra dag på jobbet. Först var jag rätt långt utanför min comfort zone och diskuterade fiske; men så mycket förstod jag att fjällfiskar gillar lila och glitter under soliga dagar så det är mitt insidertips till dig som ska fiska i fjällen. Sedan åkte jag till Vålådalen och spenderade i princip hela eftermiddagen på Naturum i Vålådalen och med en fantastisk berättare. Jag vet ju mycket väl att Vålådalen är ett sportcentrum av rang även om det kanske är lite dåtid över det men jag fick höra fantastiska historier om hur människor åkte hit och tränade redan under tidigt 1900-tal!

På Vålådalen kan de för övrigt mycket om allt som är utomhus så om du vill ha tips eller undrar om något, från fjäll till fåglar och leder eller pyramiderna, så åk dit. Det är gratis guidning. Jag fick tipset att springa en stig mot Stensdalen så jag gjorde precis det. 60 minuter trail avrundade därmed arbetsdagen och jag lyckades dessutom undvika det stora regnmolnet som huserat här till och från det senaste dygnet.

Min outfit nedan finns för övrigt till superrea (fast jackan hittar jag tyvärr inte). Fyndläge!

ledcentral vålådalen

vålådalen sara

Tights // Craft Elite run (på rea här). Jacka // Craft PR Femme jacket. Skor // Inov-8 (till nästan 50% rabatt här)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger