Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pulled chicken burger

Sverige (läs: Stockholm) är som bekant ett av länderna i världen som är mest likt USA. Så snart en trend märks i USA så har vi den här med; senast i raden av trender är food trucks. En annan trend som börjar bli något daterad nu är pulled everything: pork, beef, chicken…

I butik kan man köpa sig en pulled quick fix och det har jag gjort ett gäng gånger. Men, se upp för danskt kött: läs innehållsförpackningen! Jag slog till på pulled chicken idag, tillsammans med ”Brooklyn” hamburgerbröd på surdeg, en kruka sallad, tomat och så en lemonad från juicedisken som backup när Brämhults myntonad var slut.

Sedan åt vi pulled chicken burgers på balkongen i solskenet innan jag spenderade resten av kvällen framför Animal Planet och min sambo åkte och jobbade.

pulled chicken burger

pulled chicken burger

pulled chicken burger

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sara! Härligt att du är i Halmstad i helgen!
  Har du varit hos Simon Bakkioui på Sjukgymnastgruppens klinik i Halmstad? Om inte så kan jag verkligen rekommendera att göra det! Så många elitidrottare och vanliga träningsglada från hela Sverige som fått hjälp där efter att ha dragits med långvariga besvär (mig inräknad). Han kräver 100% insats men lämnar å andra sidan inget halvfärdigt eller åt slumpen. Tror att de har sk akuttider varje dag om man inte har tid att vänta, vilket då kostar lite mer. Helt klart värt om du ska vara lite i stan i sommar. (Ligger vid trappan upp till Galgberget från Actic sett.)
  Kolla hemsidan! Lycka till!!

  Helen 2014-06-08 17:31:10
  Svara
 • Hej Sara! Härligt att du är i Halmstad i helgen!
  Har du varit hos Simon Bakkioui på Sjukgymnastgruppens klinik i Halmstad? Om inte så kan jag verkligen rekommendera att göra det! Så många elitidrottare och vanliga träningsglada från hela Sverige som fått hjälp där efter att ha dragits med långvariga besvär (mig inräknad). Han kräver 100% insats men lämnar å andra sidan inget halvfärdigt eller åt slumpen. Tror att de har sk akuttider varje dag om man inte har tid att vänta, vilket då kostar lite mer. Helt klart värt om du ska vara lite i stan i sommar. (Ligger vid trappan upp till Galgberget från Actic sett.)
  Kolla hemsidan! Lycka till!!

  Helen 2014-06-08 17:31:10
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger