Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shorts

Sommaren fortsätter och jag vet inte hur jag gjort förr om åren när det varit varmt: jag äger typ inga shorts. Jag vet inte riktigt vilken den perfekta längden skulle vara, byxor som slutar halvvägs på vaden som egentligen är min favoritlängd kallar jag byxor. Om vädret fortsätter såhär får jag dra på mig en klänning, och det är i ärlighetens namn inte heller särskilt mycket Sara även om jag haft på mig det ibland.

Bästa shortsen är faktiskt tights. Jag kunde knappt komma hem från jobbet snabbt nog innan jag kunde svida om från jeans till trekvartstights och njuta av eftermiddagssolen på balkongen. Jag har planterat salladsfrön i några balkonglådor och hoppas att det ska växa ruccola, spenat och annan sallad där inom kort.

ara åre

adidas leo sneakers

Piloter // Bliz. Blus // Calvin Klein. Jeans // Tommy Hilfiger. Skor // Adidas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Henriettae: tack vad glad jag blir!

  Nellie: håller med dig helt!!!

  admin 2014-06-05 09:36:40
  Svara
 • Henriettae: tack vad glad jag blir!

  Nellie: håller med dig helt!!!

  admin 2014-06-05 09:36:40
  Svara
 • Shorts är nog det svåraste plagget av alla. Jag har hittat ett par stycken genom åren efter mycket letande och de sliter jag på år efter år (det är ju ändå inte så värst många dagar på ett år som det är shortsväder på ett år). Personligen gillar jag chinosshorts bäst, som slutar precis ovan knäet. Det känns lite mer klätt. Men, det är svårt att hitta ett par som rumpan får plats i, precis som med chinos i övrigt. Lycka till i shortsdjungeln!

  Nellie 2014-06-04 22:51:58 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Shorts är nog det svåraste plagget av alla. Jag har hittat ett par stycken genom åren efter mycket letande och de sliter jag på år efter år (det är ju ändå inte så värst många dagar på ett år som det är shortsväder på ett år). Personligen gillar jag chinosshorts bäst, som slutar precis ovan knäet. Det känns lite mer klätt. Men, det är svårt att hitta ett par som rumpan får plats i, precis som med chinos i övrigt. Lycka till i shortsdjungeln!

  Nellie 2014-06-04 22:51:58 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Klänningen du visar i inlägget du länkade till var fantastiskt fin på dig!!
  I övrigt tycker jag också det är svårt med shorts.

  Henriettae 2014-06-04 21:12:09
  Svara
 • Klänningen du visar i inlägget du länkade till var fantastiskt fin på dig!!
  I övrigt tycker jag också det är svårt med shorts.

  Henriettae 2014-06-04 21:12:09
  Svara
 • L: jag vet faktiskt inte?

  admin 2014-06-04 13:50:36
  Svara
 • L: jag vet faktiskt inte?

  admin 2014-06-04 13:50:36
  Svara
 • Skoene dine er så kule!! Vet du noe sted de selges på nett?

  L 2014-06-04 13:40:48
  Svara
 • Skoene dine er så kule!! Vet du noe sted de selges på nett?

  L 2014-06-04 13:40:48
  Svara
 • Upp&Hoppa: haha, har en faktiskt. inte alls jag dock. 😉

  admin 2014-06-03 23:14:25
  Svara
 • Upp&Hoppa: haha, har en faktiskt. inte alls jag dock. 😉

  admin 2014-06-03 23:14:25
  Svara
 • Du kan ju alltid börja med löparkjol??!! (fast det kändes extremt lite Sara det med… MInst Sara av allt ovan faktiskt. )

  uppochhoppa 2014-06-03 22:56:35 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Du kan ju alltid börja med löparkjol??!! (fast det kändes extremt lite Sara det med… MInst Sara av allt ovan faktiskt. )

  uppochhoppa 2014-06-03 22:56:35 http://www.uppochhoppa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje