Det är lite roligt att ni är så många som tycker att jag ska göra en spellista på Spotify. Jag ska erkänna att jag faktiskt inte ens har Spotify! Jag hade gratisversionen en gång men lyssnade aldrig, köpte betalversionen men lyssnade inte då heller. Och sedan sket jag i det.

Jag är medveten om att jag kan vara den enda 80-talisten i Sverige som inte har Spotify.

Hur som helst, Adidas har gjort ett kul samarbete med Spotify som jag tycker du ska spana in. Man går in här och fyller i vilken stad man bor i, sin favoritlåt, hur långt man ska springa och hur tufft. Och så får man en spellista.

Jag gillar att träna till Adele och allra helst när det är remixat i housestil. Om listan blev bra vet jag som sagt inte så ni får testa åt mig! Berätta gärna sen. Kanske är det värt att jag fixar mig ett konto…

adidas spotify

0