> Ingen morgonjogg. Men inte heller någon planerad. Tänkte köra lite morgonrörlighet men det blev… inte ens en tumme.

> Nu ska ni få höra: jag hade med mig matlåda till jobbet. Matlåda maj gaaad! Händer inte ofta. Händer typ inte alls, trots att jag gör mina ryck ibland. Jag har inga matlådeambitioner framöver utan ser detta som en härlig engångsföreteelse. Vad jag hade med mig? Kycklingsallad i en påse. Äger inga plastbyttor. Och av glas har jag bara smoothieburkar och typ karaffer. Funkar dåligt för sallad.

> Den allra viktigaste punkten på min to do: boka service på min cykel. Finns dessvärre ingen Sportson så långt ögat når men jag får överleva ändå.

> Ikväll ska jag på föreläsning om löpning och fötter som Årenaprapaterna arrangerar. Jag har höga förväntningar!

> När jag kommer hem ska jag springa intervaller. Backe. Egentligen skulle jag kunna springa hur sent som helst för det är inte mörkt knappt ens vid midnatt men jag ska ju enligt plan gå och lägga mig typ, eh, 22.

> Jag hade tänkt förtidsrösta idag men jag vete tusan vad jag ska rösta på. Jag lyssnar på intervjuerna på P1 med det främsta namnet från respektive parti men tycker det är oändligt svårt med EU-val. Det är så långt bort liksom, inte geografiskt för där är vi ju mitt i, men från vad man röstar på till den action som kommer ut i andra änden.

> Just ja – jag har träningsvärk! Det är dagens största förlustelse.

0