Annika är här! Hon började dagen med att lägga sig och sova i soffan efter frukost. Vi kunde inte sluta skratta åt det – särskilt när vi planerat värsta träningshelgen, med tidsplan och allt. Tur att jag planerat in vila – vi var ute på tid och had a blast! Jag älskar att träna ihop med någon när man kan skratta och ha kul utan att göra avkall på kvaliteten på träningen.

Eftersom jag har ett nästintill komplett hemmagym med redskap från Casall så valde vi (läs: Annika) ut vilka redskap vi skulle använda och vilka övningar vi skulle köra. Av det blev det en cirkel (40 sekunder aktivt/20 sekunder vila och 3 varv) med övningar som: hopprep, benböj med kettlebell, enarmsrodd med kettlebell, dips, kliv upp på bänk, bålrotation med mediball, crunches, vanliga sprints och ”sprints” med resistor rope (fast inte nödvändigtvis i den här ordningen).

Vädret beter sig på sitt vis och det var lite blandat med snöstorm och strålande solsken. Åresjön guppade bredvid oss och vi hade utsikt mot Gästrappet där skidåkare tar säsongens sista svängar. Det rapporterats vara otroligt fint uppe på Skutan – årets bästa skidåkning enligt många.

träna i åre, träningsglädje

träna i åre, träningsglädje

träna i åre, träningsglädje

träna i åre, träningsglädje

träna i åre, träningsglädje

träna i åre, träningsglädje

träna i åre, träningsglädje

casall hemmagym träningsredskap

0