Gårdagens styrketräning bestod av lyft av tunga däck in i bil och lyft av kettlebells. Däcken var inte av den här typen utan lite lättare – fördelen med att köra Mini Cooper. Kettlebellen var tyngre: 16 kilo koncentrerad massa med ett handtag. Perfekt för tung styrketräning.

Jag valde att köra en amrap med fokus på överkropp. 15 minuter med 10 axelpressar, 10 enarmsrodd och 10 drag till hakan. Ibland tog jag min medicinboll när jag gjorde axelpressarna, den väger ungefär hälften så mycket. Det blev lite kämpigt med kettlebellen… Varje varv gick så fort – så snart jag var klar med en övning hann jag knappt blinka innan jag skulle köra den igen.

Peppar peppar och ta i träd och så vidare – men jag tror att jag är på väg in i ett cirkelträningsflow. Det är ett tydligt sommartecken när man heter Sara Rönne.

casall kettlebell

1