Inte visste väl jag att sådan otrolig kärlek skulle uppstå i somras. Jag minns fortfarande när vi träffades första gången. Det var på Österlen och det var varmt och alldeles fullkomligt underbart. Jag bedyrade inte min kärlek till dig just där och då, men jag har gjort det många gånger senare.

Adidas Adios Boost – vi är kompletta tillsammans!

Visst, det kommer vara tillfällen då jag teamar upp med något annat. Inov-8 när jag ska springa trail till exempel, eller ännu tunnare saker när jag vill ha over the top maximal känsla när jag ska springa fort. Men Adios Boost är min mest okomplicerade och allra bästa allround sko. Det finns många skor jag gillar – men skulle jag bara få leva med en enda sko resten av mitt liv så skulle det vara denna.

Och nu har jag ett sprillans nytt par. Den kärleken! Den peppen! Den löparglädjen!

Men jag vet inte om jag kan kassera mina gamla Adios Boost. De har gått många mil. Vi har gjort mycket tillsammans. Sprungit en dammig halvmara på Cypern till exempel. Hängt på tartan. Tagit det lugnt under många morgonjoggar. Kämpat oss igenom en och annan Björgenintervall. Tack för den här tiden – nu ser jag fram emot något nytt. Och lite yngre.

adidas adios boost

adidas adios boost

adidas adios boost

0