Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jobbigaste juni i mannaminne

Jag hade ju en majutmaning. Den gick rätt bra och jag klarade nog den till 80%. Sämst gick det med traillöpningen konstigt nog: jag har ju trail utanför dörren men sprang ändå inte så mycket trail. Jag hann faktiskt inte med att ta mig ut på så många utflykter. Det gick också sådär med att träna nya saker. Jag räknar in min landsvägscykling i Åre som ändå var ny för i år. Och imorgon ska jag testa en helt ny grej men det är ju juni då.

Under juni presenterar jag en ny utmaning – av ett litet annat slag. Det handlar om att samla ihop saker. Lite som geocaching tänker jag, fast på ett annat sätt. Gå med i den här gruppen på Facebook och sedan i den här utmaningen.

Nu ska jag strax ut och heja på löpare och har laddat med frukost som jag köpte med från Fabrique: citronyoghurt, juice med ananas och mynta tror jag det var, och valnötsfralla (jag har tydligen tagit ledigt från mitt glutenfria liv denna helg) som jag la skivat ägg på. Redo för en lång dag på stan!

stockholm frukost

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh, jag vill också se utmaningen och se om jag ska hänga på. Typiskt att jag vägrar Facebook 🙁
  Hoppas du hinner med fler utflykter i juni, det finns så mycket att se och göra.

  Katrin 2014-06-01 19:38:03 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Åh, jag vill också se utmaningen och se om jag ska hänga på. Typiskt att jag vägrar Facebook 🙁
  Hoppas du hinner med fler utflykter i juni, det finns så mycket att se och göra.

  Katrin 2014-06-01 19:38:03 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Lisa: jag brukar lägga upp det sämsta han äter och det bästa jag äter då det är inte så konstigt. 😉

  Träningsglädje 2014-05-31 16:39:16
  Svara
 • Lisa: jag brukar lägga upp det sämsta han äter och det bästa jag äter då det är inte så konstigt. 😉

  Träningsglädje 2014-05-31 16:39:16
  Svara
 • Dina måltider ser alltid mer lockande och berikande ut än din sambos ”mat” (makaroner, bacon, ketchup och Special-K…….huuuuu urk…)

  Lisa 2014-05-31 11:53:05
  Svara
 • Dina måltider ser alltid mer lockande och berikande ut än din sambos ”mat” (makaroner, bacon, ketchup och Special-K…….huuuuu urk…)

  Lisa 2014-05-31 11:53:05
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg