Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träna med vänner

Tisdag betyder träningsdate och precis som förra veckan betyder det även sol. Att träna med sällskap kan vara ett av de bästa sätten att träna – men det är viktigt att man kör disciplinerat och ser till att skjuta på snicksnacket till efteråt. För det finns tid för det med.

Det finns olika sätt att träna med vänner, här är mina tre bästa:

1. Virtuella träningspass, ofta morgonjoggar. Bestäm date med kompis – var som helst i världen. T.ex. kommer ni överens om att ni ska gå upp klockan 06.30 och gå ut och gå eller jogga. Ni sms:ar (eller snapchattar eller vad ni nu vill) varandra ett god morgon när ni vaknar och sedan någonstans på vägen.

2. Coffee runs. Ett kul sätt att träffa nya människor på. Det är lite som en kedjeträningsträff. Person a drar ihop ett kul gäng och springer en sväng (eller tränar något annat) och avslutar med en kaffe eller fika. Sedan drar person b, som ingick i det första kompisgänget ihop sitt gäng (och bjuder in person a) och så sprider det sig åt alla håll och kanter. Här hade jag en egen coffee run, här var jag på Jessica Claréns och här var jag på Sara Althinis.

3. Mitt tredje tips är att göra som idag. En stående tid en stående dag. Ibland kanske ni är två, ibland fler. Dra fram redskap och lägg ut dem, eller kör bestämda övningar. Idag hade vi sex redskap och vi valde själva vilka övningar vi gjorde. Cirkeln bestod av 3 varv med 40 sekunders arbete och 10 sekunders vila per varv. Sedan avslutade vi med Casall resistor rope. Älskar det redskapet just nu!

träning åre

träning åre

träning åre

träning åre

träning åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk