Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Paleo. Typ.

Måndag, gråregn och 6 grader. Men jag är inte bitter jag. Faktiskt inte alls. Jag är pepp och laddad för en ny vecka och tänkte dra igång någon form av clean eating. Min rygg strular lite mer än vanligt igen och jag vill ta mig funderare över kostens påverkan i allmänhet och faktiskt gluten, och kanske även mjölkprotein, i synnerhet. Det kommer inte riktigt bli paleo men typ. Clean eating, med mycket ekologiskt och mat som inte liksom belastar systemet för mycket. Jag ska läsa på lite om det här med att äta basiskt också.

Ikväll blir det någon form av koriandersallad. Jag blev omåttligt sugen när jag räddade mina plantor från att drunkna igår. Jag återkommer med hur det blev, jag har en arbetsdag att ta itu med först!

Sara 7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Ah, det låter rimligt.

  jeanna 2014-05-30 09:04:07 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Melanie: kul att du gillar den!

  Rebecca: nä, ska kolla upp! tack för tips!!

  Lisa: jag vet ju att jag egentligen också mår bäst utan gluten, ska försöka vara lite strikt nu! tack för att du delar med dig!

  Jeanna: maj är en spökmånad i Åre, så otroligt lugnt och tyst och tomt eftersom många som bor här passar på att ta semester. jag tycker det varit skönt, men när det är gråväder blir tomheten extra påtaglig!

  admin 2014-05-26 17:37:12
  Svara
 • Nä, Åre bjöd sannerligen inte på nåt skojigt väder! Kan inte låta bli att fråga om det inte är lite ensamt där uppe? Fast det kanske är skönt. Lite spöklikt i helgen tyckte jag 🙂

  jeanna 2014-05-26 15:06:58 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Jag fick min diagnos glutenintolerans för ett par månader sedan efter att ha varit illamående, kraftlös, tappat mycket hår, blivit anfådd efter träning (pga järnbrist). Nu har det gått ett tag och jag har fått tillbaka kraften, blivit av med pms-svullnad och mår allmänt prima efter att kroppen reparerar de skador i tarmslemhinnan som uppstått pga gluten.. Nu har jag flera vänner som utesluter gluten ur kosten trots att de ej har diagnos men de vittnar om hälsovinster. Bara som en passus på ditt inlägg.

  Lisa 2014-05-26 14:33:47
  Svara
 • Jag fick min diagnos glutenintolerans för ett par månader sedan efter att ha varit illamående, kraftlös, tappat mycket hår, blivit anfådd efter träning (pga järnbrist). Nu har det gått ett tag och jag har fått tillbaka kraften, blivit av med pms-svullnad och mår allmänt prima efter att kroppen reparerar de skador i tarmslemhinnan som uppstått pga gluten.. Nu har jag flera vänner som utesluter gluten ur kosten trots att de ej har diagnos men de vittnar om hälsovinster. Bara som en passus på ditt inlägg.

  Lisa 2014-05-26 14:33:47
  Svara
 • Har du läst boken Grönt för livet av Victoria Boutenko? Må hända att innehållet emellanåt är extremt, och att vissa delar bör ifrågasättas, men just basisk mat tas upp en del. Intressant läsning.

  Rebecca 2014-05-26 11:27:40
  Svara
 • Har du läst boken Grönt för livet av Victoria Boutenko? Må hända att innehållet emellanåt är extremt, och att vissa delar bör ifrågasättas, men just basisk mat tas upp en del. Intressant läsning.

  Rebecca 2014-05-26 11:27:40
  Svara
 • Efter din rekommendation av denna jackan som du har på bilden så slog jag till när den fanns på Campadre och herregud vilken skön jacka, är toknöjd med köpet så tack för tips!

  Melanie 2014-05-26 10:30:03 http://enlitendelavmig.blogg.se
  Svara
 • Efter din rekommendation av denna jackan som du har på bilden så slog jag till när den fanns på Campadre och herregud vilken skön jacka, är toknöjd med köpet så tack för tips!

  Melanie 2014-05-26 10:30:03 http://enlitendelavmig.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg