Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Endorfiner

Egentligen är det perfekt väder att springa just nu: 6 grader och gråmulet. Ett alldeles perfekt väder för knälånga tights, ett tunt underställ, en lager-2 och mössa. Och så lurar i öronen. Om de jämtländska trädtopparna visste vad jag spelade högt i öronen under dagens pass hade de ryggat baklänges. Det är tur att jag behöll det för mig själv!

När jag kom hem kittlade endorfinerna i kroppen och precis som vanligt kom jag på ungefär en miljon smarta grejer jag borde göra. Om en timme ungefär kommer jag ha glömt alla fina formuleringar till människor som jag borde maila för det ena och det andra. Tur jag vet hur enkelt det är att hitta svaren igen. Träningsendorfiner är fina grejer.

Untitled sara åre

 

Dagens träningsoutfit: tights och lager 2 // Craft. Skor // Adidas Energy boost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Träningsendorfiner är helt nytt för mig. Och en gång fick jag runners high. Det kan vara det collaste jag varit med om. Tack för en bra blogg

  Ida
  http://denspringandesoffpotatisen.wordpress.com/

  Svara
 • Träningsendorfiner är helt nytt för mig. Och en gång fick jag runners high. Det kan vara det collaste jag varit med om. Tack för en bra blogg

  Ida
  http://denspringandesoffpotatisen.wordpress.com/

  Svara
 • Finns inte bättre sätt att få fram bra formuleringar än att springa. Man borde typ spela in citat.

  Snorkkis 2014-05-27 04:55:51 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • Finns inte bättre sätt att få fram bra formuleringar än att springa. Man borde typ spela in citat.

  Snorkkis 2014-05-27 04:55:51 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • Vill bara hoppa in o säga tack för ditt poddavsnitt om terapi! Den var min kompis i motionsspåret i morse o det dröjer sig fortfarande kvar! Jag, som dessutom arbetar i kyrkan, o som berömdes av att ligga i framkant så tror jag på att det där med att man ska förena det inre med det yttre. Det fysiska med det själsliga. Jag tänker att man intebehlver vara troende på något sätt för att man ska gå till kyrkans olika verksamheter utan att man tvärtom finns till för varandra o att det finns en mening med att vi ska dela med oss av våra liv till andra. Att få möjlighet att prata om de slet som så ofta aldrig tas upp någon annan stans. Jag tror att det kan ske på terapisamtal men också på sådana ”Walk and talks” som jag varit med om eller kanske en pilgrimsvandring som också nämndes i podden.
  Kyrkan har samtal dagarna till ända o det är långa köer där också så att kyrkan inte gör reklam kanske inte alltid behövs. Det handlar istället om mun till mun metoden o att man helt enkelt får till personliga möten. D som inte syns är att det finns så många i vår närmiljö som blir hjälpta av själavårdare och att det finns ett stort behov av dess samtal i vårt samhälle. Mycket större än vad man kan tro! Välkommen att upptäcka du också oavsett om det gäller själavårdande samtal, gruppverksamhet, musikkonservatoriet eller fysisk aktivitet!

  Lotta 2014-05-26 23:27:20 http://Www.viktinfo.wordpress.com
  Svara
 • Vill bara hoppa in o säga tack för ditt poddavsnitt om terapi! Den var min kompis i motionsspåret i morse o det dröjer sig fortfarande kvar! Jag, som dessutom arbetar i kyrkan, o som berömdes av att ligga i framkant så tror jag på att det där med att man ska förena det inre med det yttre. Det fysiska med det själsliga. Jag tänker att man intebehlver vara troende på något sätt för att man ska gå till kyrkans olika verksamheter utan att man tvärtom finns till för varandra o att det finns en mening med att vi ska dela med oss av våra liv till andra. Att få möjlighet att prata om de slet som så ofta aldrig tas upp någon annan stans. Jag tror att det kan ske på terapisamtal men också på sådana ”Walk and talks” som jag varit med om eller kanske en pilgrimsvandring som också nämndes i podden.
  Kyrkan har samtal dagarna till ända o det är långa köer där också så att kyrkan inte gör reklam kanske inte alltid behövs. Det handlar istället om mun till mun metoden o att man helt enkelt får till personliga möten. D som inte syns är att det finns så många i vår närmiljö som blir hjälpta av själavårdare och att det finns ett stort behov av dess samtal i vårt samhälle. Mycket större än vad man kan tro! Välkommen att upptäcka du också oavsett om det gäller själavårdande samtal, gruppverksamhet, musikkonservatoriet eller fysisk aktivitet!

  Lotta 2014-05-26 23:27:20 http://Www.viktinfo.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger