Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett år sedan

För precis ett år sedan höll jag på att cykla som bäst. Kanske inte i just denna minut men den 17:e maj 2013 påbörjade jag min cykling till Åre och det var ju i lördags. Det var en kul resa. Faktiskt bara härlig och inte ett dugg jobbig. Jag skulle lätt kunna tänka mig att cykla någonstans igen!

Jag valde alltså att cykla till Åre eftersom jag skulle gå på träningseventet Workout Åre. Med min cykling ville jag uppmärksamma en insamling till Barncancerfonden. Om ni vill läsa om den så kommer några länkar här:

Första cykeldagen

Andra cykeldagen

Vilodagen

Tredje cykeldagen

Fjärde cykeldagen

Femte cykeldagen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, jag har ett tips! Jag ska cykla tillsammans med ett svenskt team (är själv ålänning) till Prag i september. Vi samlar in pengar till en familjestiftelse. Förra året cyklade vi till Köln, då var vi 17 cyklister, i år är vi 67 anmälda 🙂

    Åsa 2014-05-19 20:17:46 http://www.energikompaniet.ax
    Svara
  • Åh, jag har ett tips! Jag ska cykla tillsammans med ett svenskt team (är själv ålänning) till Prag i september. Vi samlar in pengar till en familjestiftelse. Förra året cyklade vi till Köln, då var vi 17 cyklister, i år är vi 67 anmälda 🙂

    Åsa 2014-05-19 20:17:46 http://www.energikompaniet.ax
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk