Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Överkropp

Gårdagens styrketräning bestod av lyft av tunga däck in i bil och lyft av kettlebells. Däcken var inte av den här typen utan lite lättare – fördelen med att köra Mini Cooper. Kettlebellen var tyngre: 16 kilo koncentrerad massa med ett handtag. Perfekt för tung styrketräning.

Jag valde att köra en amrap med fokus på överkropp. 15 minuter med 10 axelpressar, 10 enarmsrodd och 10 drag till hakan. Ibland tog jag min medicinboll när jag gjorde axelpressarna, den väger ungefär hälften så mycket. Det blev lite kämpigt med kettlebellen… Varje varv gick så fort – så snart jag var klar med en övning hann jag knappt blinka innan jag skulle köra den igen.

Peppar peppar och ta i träd och så vidare – men jag tror att jag är på väg in i ett cirkelträningsflow. Det är ett tydligt sommartecken när man heter Sara Rönne.

casall kettlebell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Den bilden är så vacker!!!! Starkt jobbat Sara!

  Betty -the B-ROOM 2014-05-16 11:47:16 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Jag brukar också köra cirkel, ofta på hemmaplan. Enkelt, tufft och klart på mellan 15-30 minuter.

  Emilia 2014-05-16 09:30:24 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Jag brukar också köra cirkel, ofta på hemmaplan. Enkelt, tufft och klart på mellan 15-30 minuter.

  Emilia 2014-05-16 09:30:24 http://www.enemilia.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman