Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Spotify + Adidas

Det är lite roligt att ni är så många som tycker att jag ska göra en spellista på Spotify. Jag ska erkänna att jag faktiskt inte ens har Spotify! Jag hade gratisversionen en gång men lyssnade aldrig, köpte betalversionen men lyssnade inte då heller. Och sedan sket jag i det.

Jag är medveten om att jag kan vara den enda 80-talisten i Sverige som inte har Spotify.

Hur som helst, Adidas har gjort ett kul samarbete med Spotify som jag tycker du ska spana in. Man går in här och fyller i vilken stad man bor i, sin favoritlåt, hur långt man ska springa och hur tufft. Och så får man en spellista.

Jag gillar att träna till Adele och allra helst när det är remixat i housestil. Om listan blev bra vet jag som sagt inte så ni får testa åt mig! Berätta gärna sen. Kanske är det värt att jag fixar mig ett konto…

adidas spotify

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Oh, kul idé =)

  Mari 2014-05-16 18:58:20 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Spotify ingick i mitt mobilabonemang ett år och på den lyckades jag knåpa ihop en tränings-playlist jag lyssnade på när jag sprang. Men när det inte längre ingick sa ja upp tjänsten. 99:-/ månad kändes lite dyrt för min lilla löprundeplaylist. Nu lyssnar jag på pod-sändningar istället. Din till exempel! 🙂

  Sara Jonsson 2014-05-16 08:44:17
  Svara
 • Intressant samarbete! Själv har jag Spotify, vi har ett abonemang som familjen samsas om så vi är 4 som lyssnar genom samma. Har listorna spelbara även offline så vi kan lyssna fler samtidigt, funkar kanon Tänkte så sent som igår på hur skönt det är att ha det samlat i telefon/dator. Storstädade/rensade och gick bl.a. igenom en massa skivor… Vilken plats det tar… med alla saker… Som man istället kan ha samlat i telefonen i fickan 🙂
  Kul dock att höra att jag som 70-talist har iallafall nåt ”modernt” som iallafall NÅGRA 80-talister INTE har 😉 Blink…

  AktivaDagar 2014-05-16 07:34:58 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Helena: haha, stor igenkänning!

  admin 2014-05-15 22:32:30
  Svara
 • Jag har inte heller Spotify, trodde jag var den enda!! (Också 80-talist) fick till och med pengar i present en gång för att kunna betala ett halvår men det blev aldrig av! Fast när jag springer önskar jag att jag hade och jag tänker ofta: Men nu måste jag växa upp och skaffa spotify! Men hittills har det inte blivit av, gillar att höra fågelkvitter och vindsus när jag springer å!

  Helena 2014-05-15 22:19:05 http://www.helelena.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger