Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Läget idag?

> Ingen morgonjogg. Men inte heller någon planerad. Tänkte köra lite morgonrörlighet men det blev… inte ens en tumme.

> Nu ska ni få höra: jag hade med mig matlåda till jobbet. Matlåda maj gaaad! Händer inte ofta. Händer typ inte alls, trots att jag gör mina ryck ibland. Jag har inga matlådeambitioner framöver utan ser detta som en härlig engångsföreteelse. Vad jag hade med mig? Kycklingsallad i en påse. Äger inga plastbyttor. Och av glas har jag bara smoothieburkar och typ karaffer. Funkar dåligt för sallad.

> Den allra viktigaste punkten på min to do: boka service på min cykel. Finns dessvärre ingen Sportson så långt ögat når men jag får överleva ändå.

> Ikväll ska jag på föreläsning om löpning och fötter som Årenaprapaterna arrangerar. Jag har höga förväntningar!

> När jag kommer hem ska jag springa intervaller. Backe. Egentligen skulle jag kunna springa hur sent som helst för det är inte mörkt knappt ens vid midnatt men jag ska ju enligt plan gå och lägga mig typ, eh, 22.

> Jag hade tänkt förtidsrösta idag men jag vete tusan vad jag ska rösta på. Jag lyssnar på intervjuerna på P1 med det främsta namnet från respektive parti men tycker det är oändligt svårt med EU-val. Det är så långt bort liksom, inte geografiskt för där är vi ju mitt i, men från vad man röstar på till den action som kommer ut i andra änden.

> Just ja – jag har träningsvärk! Det är dagens största förlustelse.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Linda: tack för tips – jag röstade faktiskt idag och prickade nästan rätt enligt tipset.

  Karin: tack vad glad jag blir – och tack själv för att du lyssnar!

  admin 2014-05-13 22:49:43
  Svara
 • Linda: tack för tips – jag röstade faktiskt idag och prickade nästan rätt enligt tipset.

  Karin: tack vad glad jag blir – och tack själv för att du lyssnar!

  admin 2014-05-13 22:49:43
  Svara
 • Låter som ett bra läge. Har lyssnat på din senaste pod i kväll under min löprunda. Toppen bra information. Du tog upp många frågor som säkert många funderar över. Tack!

  Karin 2014-05-13 22:09:25
  Svara
 • Låter som ett bra läge. Har lyssnat på din senaste pod i kväll under min löprunda. Toppen bra information. Du tog upp många frågor som säkert många funderar över. Tack!

  Karin 2014-05-13 22:09:25
  Svara
 • Jag tycker att Aftonbladets valkompass är bra. Hade på känn var jag skulle hamna, men det var ändå intressant och bra. Och även om besluten sker ute i Europa så påverkas vi ju i allra högsta grad här.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/EU/Valkompassen/

  Linda 2014-05-13 20:38:43 http://domoreof.blogspot.com
  Svara
 • Jag tycker att Aftonbladets valkompass är bra. Hade på känn var jag skulle hamna, men det var ändå intressant och bra. Och även om besluten sker ute i Europa så påverkas vi ju i allra högsta grad här.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/EU/Valkompassen/

  Linda 2014-05-13 20:38:43 http://domoreof.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk