Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Landsvägscykling

Det kittlar i magen när jag tänker på landsvägscykling. Av två orsaker: dels för att känslan av frihet är förtjusande nervpirrande. Och för att jag är lika nervös varje gång. Att springa är enkelt; ena foten framför den andra. Att cykla är också enkelt; men cykeln är ett delikat kraftpaket och jag vill ha full koll på exakt allt.

En kik på väderleksrapporten inför helgen gör att jag hoppar på stolen och klappar händerna av förtjusning. Jag veeet att det är en hel vecka kvar till helgen och att mycket kan hända, men när det spås bli 18 grader och sol i Åre så dansar förväntan i bröstet. Det första jag måste göra är att lämna in cykeln på service. Min Nishiki med kolfiber har gått mil både på landsväg och trainer och jag vill se över däck (slits på trainer och jag bytte dessutom aldrig till trainerdäck) och kedja och även byta kassett; det finns fler, längre och styggare backar här uppe än i Halmstad och Hälsingland om jag säger så.

Jag vill också kolla om det finns några mot Östersund som cyklar landsväg och som måhända håller ungefär samma tempo som jag. Jag är egentligen inget jättefan av att träna i grupp utan trivs liksom bäst på egen hand. Men… ibland är det faktiskt trevligt med lite sällskap.

nishiki limited 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja alltså jag har ju en räser men om jag kan hålla ditt tempo låter jag vara osagt. Men jag cyklar gärna 🙂

  Sara Borg 2014-05-12 22:16:53 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Ja alltså jag har ju en räser men om jag kan hålla ditt tempo låter jag vara osagt. Men jag cyklar gärna 🙂

  Sara Borg 2014-05-12 22:16:53 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Åh den är så snygg! Och cykling blir bättre med andra, det är en frihet att kunna göra själv i sina egna tankar men som social grej, till ett café… Då är det som mest toppen!

  Anna Jansson 2014-05-12 20:30:09 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Åh den är så snygg! Och cykling blir bättre med andra, det är en frihet att kunna göra själv i sina egna tankar men som social grej, till ett café… Då är det som mest toppen!

  Anna Jansson 2014-05-12 20:30:09 http://www.annamjansson.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger