Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Äventyr

Jag jobbar med turism här i Åre och är tacksam för att jag faktiskt har goda skäl att leta upp äventyr runt knuten oavsett dag i veckan. Den här måndagen bjöd på en stilla Åresjö imorse och klarblå himmel på eftermiddagen. När jag gick hem från jobbet hann jag inte mer än byta om och dubbelkolla en stig på fjällkartan innan jag drog igång en pod och stack iväg.

Den första biten var lättlöpt; platt asfalt. Sedan började stigningen och det var jobbigt att ens bara gå uppför. Efter 50 minuter uppför fjället var det lite för mycket snö för mina Adidas Adios och jag tackade för äventyret som bjöd mig på ny terräng, och så vände jag nedför istället.

Såhär några timmar senare skiner solen fortfarande på Renfjället och det blir knappt mörkt förrän någon timma innan midnatt. Nu är den bästa tiden! Vänta lite… känns som jag sagt det förut?

åre saraJacka // Craft. Solglasögon // Bliz.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Otroligt! Jag ska också bli bättre på att utforska marker jag inte varit på förut. Bara här runt stan finns så mycket skogsstig jag aldrig tänkt på, men det blir så lätt att jag bara joggar samma gamla vanliga rundor. Det är väl för att man är slut i huvudet när man kommer från jobbet kanske, så att man inte orkar tänka?! Nä, skärpning säger jag till mig själv nu! Tack för peppen! 🙂

  Sara Borg 2014-05-06 07:31:10 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Pigg&Duktig: JA!!!

  admin 2014-05-05 23:07:58
  Svara
 • Ja jäklar, jag måste verkligen boka in en returvisit i sommar, med massa härlig trail på schemat 🙂

  Pigg&Duktig 2014-05-05 22:44:00 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Emma: älskar äventyr! 🙂

  Sofia: tack för fina ord! just denna bild är fotad med systemkamera direkt utanför mitt hus. om jag åker bil någonstans har jag alltid systemkameran med och fotar precis intill bilen – skog, strand eller vatten är då framför kameran men bilen är faktiskt precis bakom. men när jag är ute och springer har jag ofta en mindre kamera med mig, en som man kan hålla i handen (canon s100). iphone fotar jag väldigt sällan med, tycker inte att det blir lika bra faktiskt. fotar mest för instagram med min iphone.

  admin 2014-05-05 21:41:07
  Svara
 • Emma: älskar äventyr! 🙂

  Sofia: tack för fina ord! just denna bild är fotad med systemkamera direkt utanför mitt hus. om jag åker bil någonstans har jag alltid systemkameran med och fotar precis intill bilen – skog, strand eller vatten är då framför kameran men bilen är faktiskt precis bakom. men när jag är ute och springer har jag ofta en mindre kamera med mig, en som man kan hålla i handen (canon s100). iphone fotar jag väldigt sällan med, tycker inte att det blir lika bra faktiskt. fotar mest för instagram med min iphone.

  admin 2014-05-05 21:41:07
  Svara
 • Hej!

  Undrar bara hur du gör av din kamera när du är ute och springer? Med dina fina bilder antar jag att det inte är en iphone du fotar med.

  Sofia 2014-05-05 21:36:14
  Svara
 • Hej!

  Undrar bara hur du gör av din kamera när du är ute och springer? Med dina fina bilder antar jag att det inte är en iphone du fotar med.

  Sofia 2014-05-05 21:36:14
  Svara
 • Vilken ultimat avslutning på arbetsdagen – terränglöpning på outforskade stigar! Inspirerande att du skapar äventyr i vardagen;)

  Emma C 2014-05-05 20:12:02 http://www.emmacarlsson.se
  Svara
 • Vilken ultimat avslutning på arbetsdagen – terränglöpning på outforskade stigar! Inspirerande att du skapar äventyr i vardagen;)

  Emma C 2014-05-05 20:12:02 http://www.emmacarlsson.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk