Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Påhopp och andra oförskämdheter

Ett nytt avsnitt av Träningsglädje TALKS finns nu att lyssna på. Jag och Annika pratar på temat ”påhopp och andra oförskämdheter” apropå taskiga kommentarer, selfies och lite sådant där.

Detta är det 34:e avsnittet av podcasten Träningsglädje TALKS som i april faktiskt firade 1 år. Det är kul med podd, men jag har fortfarande inte skaffat mig en vettig mikrofon. När jag skriver på med nästa sponsor ska jag fira med en ny mic! Ingett nytt sponsorkontrakt är påskrivet men jag diskuterar med några olika. Representerar du ett företag och vill synas och höras genom pod – hör av dig!

Om du som lyssnare har något särskilt du undrar över – hör av dig då med. Jag har några podteman på gång som jag tror kan blir bra, men jag är alltid nyfiken på hur just du tänker och funderar!

sara rönne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Tack för en fantastiskt podavsnitt. Satt på tåget ner till Malmö och skrattade.
  Jag tänkte på det ni sa om att springa och tider. Precis så var det för mig i söndags. Jag var helt överlycklig som fixat springa mitt mål 7,5 km och berättade det med en röst i extas. Kommentaren jag fick tillbaka var vilken tid sprang du på? Boom, ner med dig. Så kändes det. Och faktum var att det var en kille.
  Det här med det konstanta jämförandet. Varför ska det alltid jämföras med nån annan?
  Är inte det helt ointressant egentligen? Jag kan väl bara jämföra mig med mig själv.

  Madelaine 2014-05-07 09:19:24 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Lyssnade på podden idag, bra och ett ämne värt att tala om flera gånger. Jag har också en sån där historia liknande din vän Annikas. Jag hade klätt upp mig fint till en släktmiddag och även om självkänslan då för några år sen var väldigt dålig så kände jag mig fin dagen till ära. Tills några dagar senare när en sk vän sa att hon kände sig tvungen att tala om för mig att sjalen jag hade haft till klänningen inte alls passade mig och att jag jag såg konstig ut med sjalen jag hade valt till.
  Undrar vad hon trodde att hennes kommentar skulle göra för nytta? Jag vill aldrig mer använda sjalen jag älskade och klänningen ja, den är för stor idag så det problemet försvann. Men när jag ser bilder från middagen känner jag mig ful och inte alls så fin som jag egentligen gjorde just där och då.

  Camilla 2014-05-06 22:16:41 http://camillatranar.com
  Svara
 • Jag älskar din podd! Den är det perfekta promenadsällskapet. Du tar alltid upp så vettiga saker, framstår som så stark och får mig att fundera och grubbla över allt möjligt. Och oavsett vad du säger, så känner jag precis likadant. Det är lite läskigt faktist – det kan handla om allt från tankar om livet till drömresmål 😉

  Amelie 2014-05-06 18:11:52 http://www.adrawing.blogg.se
  Svara
 • gjorde ett undantag från ”endurance planet” BARA För att lyssna på din pod som jag gillar :). Det här var ett viktigt inlägg- jag tycker det är så viktigt att diskutera att vara träningsglädje utifrån allt från fjällöpning, till ultralopp till äventyr till icke-prestation..till. att inte vilja gå på tre pass om dagen längre till… ja! Du fattar 🙂

  Svara
 • Senaste podden var otroligt otroligt bra! Du inspirerar mig och ger mig träningsglädje, tack!! Förresten, såg dig i Craft-reklamen, otroligt snyggt!!! 🙂

  Rebecka 2014-05-05 17:22:28
  Svara
 • Gillar din pod så mycket, och speciellt när Annika är med 🙂 Ni är ett toppenteam!

  Frida Matsdotter 2014-05-05 11:33:07 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Den ska jag lyssna på när jag går dagens promenad! Tycker det är härligt att ha dig i öronen sådär då och då, full med klokskaper och tankeväckare.

  uppochhoppa 2014-05-05 09:37:33 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Den ska jag lyssna på när jag går dagens promenad! Tycker det är härligt att ha dig i öronen sådär då och då, full med klokskaper och tankeväckare.

  uppochhoppa 2014-05-05 09:37:33 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Hej
  Skulle gärna höra dig prata till dig själv för 10 år sen
  Alltså- om du idag träffade Sara 20 år gammal vad skulle du vilja säga till dig själv?!

  Johanna 2014-05-05 07:52:22
  Svara
 • Hej
  Skulle gärna höra dig prata till dig själv för 10 år sen
  Alltså- om du idag träffade Sara 20 år gammal vad skulle du vilja säga till dig själv?!

  Johanna 2014-05-05 07:52:22
  Svara
 • Hej
  har älskat alla dina podar (förutom ”33. Drömmar & silverlining disorder” som var en stor besvikelse. Kanske för att ni mest tycktes skrapa lite på ytan- ni lät som 2 personer som av någon anledning inte riktigt vågade uttrycka en åsikt utan svävade runt mest….??)
  men annars älskar jag dina podar!
  Saker jag skulle vilja höra dig prata om:
  1. Hur/när blev du som du är? Du framstår som en stark tjej med god självkänslan men har du alltid varit sådan?
  2. vad är livskvalité för dig?
  3. Du pratar mycket om val och våga välja- vad har du valt bort eller är mest stolt att du vågat välja/valt bort?
  4. Vad betyder träningen för dig?

  Malin 2014-05-05 07:48:33
  Svara
 • Hej
  har älskat alla dina podar (förutom ”33. Drömmar & silverlining disorder” som var en stor besvikelse. Kanske för att ni mest tycktes skrapa lite på ytan- ni lät som 2 personer som av någon anledning inte riktigt vågade uttrycka en åsikt utan svävade runt mest….??)
  men annars älskar jag dina podar!
  Saker jag skulle vilja höra dig prata om:
  1. Hur/när blev du som du är? Du framstår som en stark tjej med god självkänslan men har du alltid varit sådan?
  2. vad är livskvalité för dig?
  3. Du pratar mycket om val och våga välja- vad har du valt bort eller är mest stolt att du vågat välja/valt bort?
  4. Vad betyder träningen för dig?

  Malin 2014-05-05 07:48:33
  Svara
 • Måste lyssna! Intressant ämne..

  Anna - Trend o träning 2014-05-05 07:36:50 http://trendotraning.se
  Svara
 • Måste lyssna! Intressant ämne..

  Anna - Trend o träning 2014-05-05 07:36:50 http://trendotraning.se
  Svara
 • Jag håller med Sandra, din pod är verkligen superbra!

  Erika 2014-05-05 07:15:28 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Jag håller med Sandra, din pod är verkligen superbra!

  Erika 2014-05-05 07:15:28 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • […] lyssnade nyss på Träningsglädje talks och brann av en aning samtidigt som jag blev så himla, fruktansvärt trött på detta med att […]

  Detta tröttsamma med hälsa och vikt | Charlotta Sofia springer och trimmar 2014-05-04 22:57:44 http://www.springerochtrimmar.se/tankar-om-halsa/detta-trottsamma-med-halsa-och-vikt/
  Svara
 • […] lyssnade nyss på Träningsglädje talks och brann av en aning samtidigt som jag blev så himla, fruktansvärt trött på detta med att […]

  Detta tröttsamma med hälsa och vikt | Charlotta Sofia springer och trimmar 2014-05-04 22:57:44 http://www.springerochtrimmar.se/tankar-om-halsa/detta-trottsamma-med-halsa-och-vikt/
  Svara
 • Älskar verkligen din podd! 😀

  sandra 2014-05-04 21:46:58 http://halsoboost.webblogg.se
  Svara
 • Älskar verkligen din podd! 😀

  sandra 2014-05-04 21:46:58 http://halsoboost.webblogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk