Att bo i Brooklyn när man åker till NYC kan vara en god idé om man gillar att testa nya grejer och helst vill ligga i framkant lite allmänt sådär. Vi tog tunnelbanan till Williamsburg och letade oss igenom några kvarter tills vi kom till Wythe Avenue och slank in för en kaffe på Reynard’s på Wythe Hotel. Ett himla trevligt ställe där vi ägnade en stund åt att titta på folk.

Grabben hade fått lite tips från den här New York-tjejen och det var guld värt, annars hade det varit svårt att veta åt vilket håll vi skulle gå. Williamsburg är kul – men det finns rätt många kvarter som inte bjuder på något alls och som man inte vill slösa energi eller trötta fötter på. Då är det bättre att orka gå den rosa bron över till Manhattan igen, det är sådär fulsnyggt som det nog bara kan bli i New York.

En generell grej jag noterade med Williamsburg är hur mycket cykelfokus det var här. Jag gick förbi många små källare som sålde eller reparerade cyklar. Ännu en grej som ger Williamsburg hög trendfaktor.

williamsburg nyc

williamsburg nyc

williamsburg nyc

williamsburg nyc

nyc williamsburg bridge

nyc williamsburg bridge

nyc williamsburg bridge

nyc williamsburg bridge

träningsglädje sara ombre nyc williamsburg bridge

nyc williamsburg bridge

nyc williamsburg bridge

0