West Village, eller The Village, hör till mina favoritstadsdelar i NYC. Här är det mesta sött och gulligt, även bokstavligt talat. Läser man guideböckerna finns det många bagerier och cookieställen som det tipsas om, vi hann med Molly’s Cupcakes (topp 10 i America enligt en omröstning), och en galen drink på kändishajpade Sugar Factory (Meatpacking) innan vi råkade springa förbi puben Blind Tiger på Bleecker Street med en himlans massa ölsorter som Grabben blivit tipsad om – som vi givetvis slank in på.

The Village är mysigt och gemytligt. Vackra träd (det har blivit en hangup under denna resan) och hus blandas med butiker som Marc by Marc Jacobs och lite annat. Jag var faktiskt inte inne i en enda butik ska jag erkänna, jag tycker det är rätt tråkigt att gå i butiker. Att fota träd, vyerna från The High line och titta i skyltfönster däremot, det är en helt annan grej…

NYC highline

NYC highline

NYC highline

NYC highline

NYC Highline

NYC Highline

Sugar Factory NYC

Sugar Factory NYC

Sugar Factory NYC

Sugar Factory NYC

Sugar Factory NYC

nyc meatpacking

nyc west village

nyc west village

 nyc west village

nyc west village

nyc west village

nyc west village

nyc west village

nyc west willage

the blind tiger, nyc

Molly's cupcakes, Bleecker St

Molly's cupcakes, Bleecker St

Molly's cupcakes, Bleecker St

Molly's cupcakes, Bleecker St

Molly's cupcakes, Bleecker St

0