Den här dagen alltså, den har verkligen bjudit på superväder! Det var till en början kyligt i luften men alldeles supersoligt när vi gick den korta promenaden till Beacon Hill, en supersöt stadsdel i Boston som är trevlig att promenera runt i. Här finns mycket som är fotovänligt, till exempel blommande magnoliaträd mot en klarblå himmel och så. Vi var på väg mot brunch på Panificio på Charles Street (tusen tack till dig som tipsade) och var inte ensamma trots att det var tidigt. Kön ringlade utanför men snart nog hade vi beställt (smoked salmon benedict) mat och fått fönsterplats. Jag älskar att titta på folk och USA är precis rätt land för det.

Efteråt promenerade vi lite i parken mitt i stan, tillsammans med alla andra som joggade, flanerade eller bara satt på en parkbänk och hade det allmänt bra. En supersolig toppendag!

beacon hill boston

beacon hill boston

IMG_8292 boston

panificio bakery brunch boston

IMG_8295 boston brunch

IMG_8301 boston brunch

IMG_8313 boston sara

downtown boston

0