Det svåraste med att träna hemma är att få till tung styrketräning – om man inte har de rätta redskapen. Nu när jag har en 16 kilo tung kettlebell så kan jag inte skylla på att jag inte har rätt redskap. Jag har skrivit massor om hemmastyrketräning förut och gillar det extremt mycket. Nuförtiden finns många roliga redskap som gör att man kan träna i det oändliga. Medicinbollen har länge varit min favorit, och mitt Casall multibalance trainer, men jag är pepp på att träna mycket med min nya kettlebell nu också!

Ibland har jag massor med inspiration och vet exakt vad jag vill köra – och ibland ingen alls. Oftast brukar jag plocka russinen ur kakan och välja enstaka övningar när jag läser om andras pass. Jag tränar allra mest med mina redskap om somrarna, det är så himla praktiskt att bara gå ut och köra. Jag brukar – ärligt talat – ha lite dålig motivation att köra inomhus så jag tränar allra helst utomhus. Här i Åre har jag en gigantisk balkong att träna på – jag cyklade på den i solen för inte så många veckor sedan och det var så himla härligt.

Jag gör alltid en plan inför mina träningspass. Utan plan blir det bara halvdant. Ofta inspirationssurfar jag inför att jag skriver ner mitt pass i min träningsbok och här är några guldkorn jag brukar kolla igenom:

> Bästa proffset alla kategorier är kanske Betty på B-Room, hon delar med sig både av teknisk kunskap och förslag på övningar. Jag inspireras och anpassar efter min nivå!

> Lofsan brukar ha kreativa övningar och här är hennes inlägg med kettlebells. Jag tittar ofta på hennes videoklipp och inspireras.

> YouTube är en grym inspirationsbank (som man ibland ska ta med en nypa salt). Här finns mycket inspiration att hämta, kolla in den här kanalen till exempel!

casall kettlebell

>

0