Imorgon är det äntligen dags för alla löpare att ställa sig på startlinjen och springa de 4.2 milen från Hopkinton till målet på Boylston street. Starten går klockan 10 amerikansk tid och Sverige ligger som vanligt 6 timmar före.

Med tanke på morgondagen så har den här dagen mest gått i väntans tider och vi har varit en vända på Newbury street och kikat i lite butiker, ätit crêpes och så har min linslus till sambo pratat med TV4 (sänds imorgon). Innan den här dagen är över ska vi nog enligt tradition gå och äta pasta på Vapiano, det är all you can eat för alla löpare. För egen del ser jag mer fram emot middagen imorgon, då väntar finmiddag på Mistral.

boston newbury street

Såhär klär sig typ alla Bostonmänniskor jag sett. Sportmode anyone? Färgskalan går i mörkt, dovt och melerat.

boston newbury street

Newbury Street

boston newbury street

Också Newbury Street

boston marathon snabbafötter tv4

boston marathon snabbafötter tv4

boston marathon snabbafötter tv4

Kenth pratar med TV4

boston

boston träningsglädjeOch så jag då

0