Att springa i Central Park på morgonkvisten gör mig ärligt glad och tacksam. Jag kan inte förklara varför, men jag älskar känslan. Nu när jag fick springa ett varv på små, små vägar jag aldrig sprungit förut – det finns ju så många av dem – så är jag på en gång nöjd med hela den här resan. Till skillnad mot alla andra gånger jag sprungit där så joggade vi först runt på de små gångvägarna runt the Pond nere i sydöstra hörnet. Sedan fortsatte vi uppåt i kringelikrokar och avslutade som sig bör med ett varv runt the Reservoir. Efteråt promenerade vi mot Upper West och åt frukost på ett litet oansenligt ställe. Helt perfekt!

Mindre perfekt är det väder som lämpar sig bäst för takbarer – det är ganska blåsigt. Både jag och Grabben är ett fan av att sippa drinkar högt upp med utsikt men jag har spanat in några andra ställen som funkar fint som plan b.

Löpning i Central Park

Löpning i Central Park

Löpning i Central Park

Löpning i Central Park

IMG_4938 nyc central park

Löpning i Central Park

Upper West

Upper West

Löpning i Central Park

Löpning i Central ParkTights & tröja // Craft

0