Det har varit en lång dag och ibland har jag trott att det var tisdag och ibland torsdag. Men det är som sagt onsdag.

Jag har några grejer på min to do men just nu känns det faktiskt rätt jobbigt att sätta mig i bilen och åka iväg och köpa ved. Inte heller hade jag energi nog att köpa med mig en lök hem från ICA. Min senaste middagsfavorit, en supersnabb linsgryta, fick bli lökfri idag. Men den hade nog blivit mer luxuös med såväl lök som kyckling. Den innehåller för övrigt riven morot, röda linser, en skvätt grädde, buljong och lite chilipeppar och är hur god som helst – trots att den uppstod från ingenting i kylen. Att koka soppa på en spik kan vara gott. Ibland.

På min to do står också det andra passet i #jävligtjobbigt. Det fascinerar mig att jag har lite träningsvärk i benen från igår. Jag som i stort sett aldrig har träningsvärk från löpning. Ironiskt nog kan det ha varit löpning i nedförsbacke som är orsaken.

ullådalen lillåstugan åre

0