I eftermiddags kom den här Katten med tåget till Åre och vädret bestämde sig för att bråka lite i och med det. Från och till drog det förbi korta men ordentliga regnskurar, som blandades med sol och blå himmel. Vi hade inte så ont av aprilvädret eftersom vi skålade i prosecco och hade fullt upp att prata om livet!

Några timmar senare gick vi förbi Jon Olsson Invitational innan vi tog sikte på Vinbaren där jag åt himla god kalixlöjrom på våffla och en hamburgare med tryffelmajo. Såklart drack vi härligt vin till!

Vinbaren är ett lite annorlunda men kul ställe som jag faktiskt aldrig varit på förut. Som namnet antyder har man full koll på vin – men här äter man också gott. Menyn består av många små rätter som man beställer in en i taget tills man inte är hungrig mer. Enkelt!

Vinbaren i Åre

Glad Katt!

Vinbaren i Åre

Waffles anyone?

Vinbaren i Åre

Det här vinet alltså!

Vinbaren i Åre

 

0