Det är inte många dagar kvar tills vi åker mot Boston och New York för jag vet inte vilket år i rad under just den här tiden på året. I Boston bor vi alltid på The Ames och äter alltid på Joe’s och min sambo springer alltid Boston marathon. När vi är i NYC äter vi alltid en middag på El Centro i Hell’s Kitchen, men i övrigt gillar jag att testa nytt. Framförallt New York har så himla mycket av allt att om såväl tid som plånbok tillät skulle man liksom vilja göra allt. Och då gäller det att göra det bästa.

Den första lärdomen vad gäller New York är att sålla bland tipsen. Vad är värt och vad är det inte. Eftersom jag personligen inte är ett fan av franskinspirerad restaurangkultur så kan jag likväl skippa Schillers, Balthazar och allt sådant där. Not my thing. Det är i och för sig lätt för mig att säga – jag har ju varit där (och inte imponerats).

Den andra lärdomen är att läsa på, trots mina rader ovan. Bloggen Ett annat New York har varit som en liten bibel inför mina tidigare resor och jag tycker att Daniel har skrivit om sådant man inte läser om på andra ställen. Klart bra blogg. På senare tid har han släppt böcker, varav en av guideböckerna heter just Ett annat New York. På måndag den 14:e april släpps Ett annat Manhattan som jag ser fram emot att lägga vantarna på. Jag hoppas den hinner komma fram i tid!

Min tredje lärdom då? Det är att se till att åka tillbaka till New York relativt ofta. Det är en så himla härlig stad!

new york träningsglädje

new york träningsglädje

new york träningsglädje

Bilder från tidigare resor till NYC

0