De pass som ryker först när jag downsizear träningen är rörlighet och styrka. My bad! Just därför är det rörlighet och styrka jag tänkte träna ikväll! Det är så lätt att springa iväg på en liten jogg eller ett gäng intervaller, men tydligen hur svårt som helst att stå på i princip ett ställe och utmana styrkan – eller lägga sig på en matta (nåja) och stretcha lite.

Dagens styrkeövningar blir en cirkel med:

> benböj i TRX

> utfall med rotation

> boxjumps/steg upp på box

> magövning (benpendling med medicinboll)

> höftlyft för baksida lår

______________________________________________

Dagens rörlighetsövningar är:

> dynamisk rullande rygg som övergår i benböj med sträckta armar

> hunden som övergår i höftstretch (ett ben i taget)

> hindu pose med ryggtwist

> min egen prehab för höft (som lett till stel rygg)

Istället för hurtig träningsbild så blir det bild på dagens outfit. Inte så stiligt, men dagens väder bjöd inte in till så mycket mer. Imorse regnade det lite men det blev till mer snöaktigt under dagen. Det fick således bli regnjacka. Trots det grå vädret så ligger det förväntan i luften. Är det inte vår så säg!

sara marmotRegnjacka // Marmot. Skor // Adidas Adios.

0