Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Helg på Manhattan

Ursäkta tystnaden, men jag blev drabbad av British Airways. Vilken helvetesresa rent ut sagt – och istället för att vara i Stockholm är jag i München och mitt anslutningsflyg till Östersund kommer jag inte hinna med, trots en marginal på typ 5 timmar. Förutom morgonflyg undviker jag hädanefter alla stopovers på Heathrow som inte är den roligaste av flygplatser när saker och ting inte flyter som planerat.

New York vinkade av oss med en dag som först var mjölkig och molnig, sedan solig och jättevarm – och sedan regnig. Regnet såg vi bara från flygplansfönstret men solen tajmade vi fint med den sista löprundan i Central Park. Jag hade som cement i benen men på det stora hela spelade det ingen roll.

I fredags kväll var vi på AG Kitchen på Upper West. Ett restaurangtips vi läst om Ett Annat Manhattan (som så mycket annat under denna resa). Daniel Svanberg har beskrivit hamburgaren Royale på ett fantastiskt målande sätt och skrutit om den som New Yorks allra bästa. Även Zagat topplistar AG Kitchen. Jag instämmer i hyllningskören!

Ett annat tips som inte alls står med i boken är La Parisienne – en diner som är mångt mycket bättre och trevligare än Astro diner (som däremot finns med i boken). Här har vi varit i typ 3-4 år nu. Till skillnad från de trendiga ställena i SoHo (eller The Smith för den delen) är det här helt tvärtom, fast ändå så himla härligt att uppleva på något sätt.

nyc bryant park

nyc bryant park

Bryant Park i fredags

nyc grays west village

nyc

nyc tunnelbana

nyc tunnelbaneuppgång

columbus

nyc

nyc parisienne

nyc parisienneLa Parisienne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Välkommen hem (hoppas jag att det är vid det här laget)! Vilka underbara bilder du bjuder på från landet långt borta. Jag drömmer mig bort och funderar på när jag kan ta mig dit näst. Kram

    Nellie 2014-04-27 22:58:19 http://www.flyinghippo.se
    Svara
  • Välkommen hem (hoppas jag att det är vid det här laget)! Vilka underbara bilder du bjuder på från landet långt borta. Jag drömmer mig bort och funderar på när jag kan ta mig dit näst. Kram

    Nellie 2014-04-27 22:58:19 http://www.flyinghippo.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger