Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

El Centro, Hell’s Kitchen

Det finns förmodligen massor med ”finmat” i NYC men det gör det i Stockholm med. Jag tycker att tjusningen med NYC är livet som sker varje dag. Allt det som blandas med bruset och folklivet och buzzet och där människor är och lever. Hell’s kitchen är en ypperlig sådan plats i allmänhet, och El Centro i synnerhet. Jag har skrivit om den här mexikanska restaurangen förut, och jag gör det igen. För när hajpade ställen är rätt mediokra i sin prisklass, så är det här riktigt bra för typ 15 dollar.

Jag valde quesadillas från menyn men valet var som alltid svårt. Grabben åt fajitas – dubbla portioner till och med. Det är nog marathonhungern som satt igång för de flesta blir mätta på 1 portion, sällskapet bredvid delade till och med på sin. Innan maten hunnits duka upp har man dessutom blivit serverad en rejäl portion snacks och varsin drink. Mitt tips är deras sangria-ita, en mashup av sangria och frozen margharita.

Hell’s Kitchen är vare sig uppklätt eller supertrendigt, men det är folkligt och enkelt och väldigt mycket New York. Här kan man spana in folkliv och smyglyssna på bordsgrannens konversationer och fundera på hur det är att vara en riktig New York-bo.

El Centro mexican, Hell's Kitchen

El Centro mexican, Hell's Kitchen

El Centro mexican, Hell's Kitchen

El Centro mexican, Hell's Kitchen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger