Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Red Rooster Harlem

Harlem är hippt och mesta svenskstället just nu är Red Rooster på 310 Lenox Avenue mellan 125th och 126th street. Här bossar Marcus Samuelsson och när vi var där och åt så räknade vi till varannan svensk.

Det svänger om stället och maten är okej. Det är högljutt och stimmigt och varken bu eller bä. Gå dit om du är nyfiken, men skulle du välja något annat så har du inte missat något jättewow.

red rooster harlem

red rooster harlem

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men vad skönt att du säger så 🙂 Jag blev helt osäker efter mitt besök där för två veckor sedan. Vad missade jag, vad var det jag inte förstod? Och det var ju hypen jag inte förstod… Stället var bra och min Mac and greens with additional lobster var kanongod. Men mer än så var det inte.

  Malena 2014-04-23 16:33:00
  Svara
 • Men vad skönt att du säger så 🙂 Jag blev helt osäker efter mitt besök där för två veckor sedan. Vad missade jag, vad var det jag inte förstod? Och det var ju hypen jag inte förstod… Stället var bra och min Mac and greens with additional lobster var kanongod. Men mer än så var det inte.

  Malena 2014-04-23 16:33:00
  Svara
 • Håller helt med var i NY för tre veckor sedan och hade bokat bord på detta hypade ställe blev inte jätteimponerad heller men visst ett trevligt ställe, ett annat sedan länge hypat ställe men som vi tyckte levde upp till förväntningrna var BudahKahn var givetvis en del svenskar där oxå! Får passa på och tacka för en härligt inspirerande blogg!

  Charlotta 2014-04-23 15:32:24
  Svara
 • Håller helt med var i NY för tre veckor sedan och hade bokat bord på detta hypade ställe blev inte jätteimponerad heller men visst ett trevligt ställe, ett annat sedan länge hypat ställe men som vi tyckte levde upp till förväntningrna var BudahKahn var givetvis en del svenskar där oxå! Får passa på och tacka för en härligt inspirerande blogg!

  Charlotta 2014-04-23 15:32:24
  Svara
 • Måste ju passa på att tipsa om Il Buco (http://ilbuco.com) som är mitt absolut bästa restaurangminne. Ever. Nu är det visserligen snart fyra år sedan jag var där, men är den lika bra som då så är den amazing. Särskilt om man får sitta i vinkällaren. Så har ni en obokad middag kvar, kika in Il Buco!

  Rebecca 2014-04-23 14:46:05
  Svara
 • Måste ju passa på att tipsa om Il Buco (http://ilbuco.com) som är mitt absolut bästa restaurangminne. Ever. Nu är det visserligen snart fyra år sedan jag var där, men är den lika bra som då så är den amazing. Särskilt om man får sitta i vinkällaren. Så har ni en obokad middag kvar, kika in Il Buco!

  Rebecca 2014-04-23 14:46:05
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger