Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pepp

Ibland är man pepp på träning hela dagen – tills man kommer hem och utslagen intar soffläge och fastnar. Idag var jag pepp på träning hela dagen – men undvek soffan. Det gjorde det enklare att komma ut – och se till att vara färdigtränad till klockan 18 så att jag kan jobba vidare på lite småprojekt (från soffan såklart) under kvällen.

Jag har mitt gym precis utanför dörren. Här finns en frusen sjö att springa och skida på under vintern och en lång backe att springa intervaller i när det är barmark. Det var de där backintervallerna jag tog tag i idag. 9 stycken uppdelade mentalt i 3 block med 3 intervaller i varje.

När jag sprungit nästan alla blickade jag ut över Åre på toppen av backen och tänkte att här har jag det rätt bra. Sedan fortsatte jag och nu har jag den där sköna känslan av pirrande trötthet i benen. Dessutom fick jag till några axel- och roddövningar med kettlebellen.

sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger