Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

American table

Igår, innan jag åkte upp till Åre, gick jag och min sambo till American Table. Jag googlade lite förstrött passande restauranger under eftermiddagen när jag förstått att vårt tänkta ställe, Griffins Steakhouse, hade söndagsstängt. Trots att Stockholm har hur många restauranger som helst kom jag inte på något bra.

Jag ville testa Flippin’ Burger men min andra hälft tyckte det var tråkigt. Han ville till Rörstrandsgatan men det ville inte jag. Jag ville ha amerikanskt och siktade in mig på en god burgare. Och det var det som drog mig till American Table, som är Marcus Samuelssons ställe på Clarion Sign i Stockholm. Jag tycker vanligtvis att restauranger på hotell inte är särskilt upphetsande – don’t ask me why men det är en grej jag fått för mig. Men – jag gillade verkligen American Table! Inte som en finrestaurang när man ska fira, men väl som ett härligt ställe en vardags- eller söndagskväll.

Av hamburgaren blev det dock inget. Efter att ha delat starters delade jag och sambon en Sunday roast – supergott även om jag tycker att kött och potatis inte är så himla spännande. Men, jag blev klart positivt överraskad. Jag kan tänka mig en brunch här också!

american table clarion sign

american table clarion sign

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Brunchen är helt okej – inte världens största urval av maträtter kanske men klart godkänt. Man får bl,a, plocka ihop sin egen miniburgare. 🙂

    Lotta 2014-04-08 13:12:12
    Svara
  • Brunchen är helt okej – inte världens största urval av maträtter kanske men klart godkänt. Man får bl,a, plocka ihop sin egen miniburgare. 🙂

    Lotta 2014-04-08 13:12:12
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger