Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Koka soppa på en spik

Det har varit en lång dag och ibland har jag trott att det var tisdag och ibland torsdag. Men det är som sagt onsdag.

Jag har några grejer på min to do men just nu känns det faktiskt rätt jobbigt att sätta mig i bilen och åka iväg och köpa ved. Inte heller hade jag energi nog att köpa med mig en lök hem från ICA. Min senaste middagsfavorit, en supersnabb linsgryta, fick bli lökfri idag. Men den hade nog blivit mer luxuös med såväl lök som kyckling. Den innehåller för övrigt riven morot, röda linser, en skvätt grädde, buljong och lite chilipeppar och är hur god som helst – trots att den uppstod från ingenting i kylen. Att koka soppa på en spik kan vara gott. Ibland.

På min to do står också det andra passet i #jävligtjobbigt. Det fascinerar mig att jag har lite träningsvärk i benen från igår. Jag som i stort sett aldrig har träningsvärk från löpning. Ironiskt nog kan det ha varit löpning i nedförsbacke som är orsaken.

ullådalen lillåstugan åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Flora Wiström
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Linn Eklund
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Kevin Triguero
  Man
  Viktor Frisk
  Home
  Sanna Fischer
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Johan Hurtig
  Home
  Amelia Widell
  Man
  Philip Conradsson