Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

No choice workout

Igår hade jag en rätt kass träningskväll. Jag hade tänkt mig backintervaller men kom hem efter uppvärmningsrundan. Jag kunde inte förmå mig att springa uppför några backar.

Idag var jag mer pepp och körde dessutom en no choice workout. Jag körde bilen till Ullåstugan halvvägs upp på berget och parkerade den där. Sedan sprang jag ner till E14, vände – och tog mig uppför. Att säga att jag sprang uppför är en överdrift. Men, jag höll koll på tiden på vägen ner och på vägen upp och trodde att det skulle vara en större diff. Det kan i och för sig bero på att jag är en långsamlöpare utför.

Jag gjorde premiär i sommartights och fick ångra det bittert. Jag har nog aldrig frusit om låren så mycket som jag gjorde idag. Bot och bättring, än är det kallt ute. På vägen hem visade termometern på -4.5 och det blåste snålt om näsan. Jag fick en fin solnedgång på vägen ner, men på vägen upp var det bara blod. svett och tårar. Minus blod och tårar.

1 pass avklarat. 29 kvar innan april är slut.

utsikt ullådalen

träningsbloggar sara åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger