Veckans utmaning blir att faktiskt ta mig an alla de träningspass som jag förutsatt mig att göra. Som vanligt var söndagen den stora planerardagen och veckan är nu laddad med träning.

I teorin finns inga ursäkter: att bo här i Åre är som att leva mitt i ett konstant träningsläger. Äta, träna, sova – och så jobba då förstås. Men jag har faktiskt inte en enda förpliktelse: jag behöver inte fastna i köer och jag har ingen att ta hänsyn till, för att nämna några exempel. Dessutom är det på något sätt enklare att casha in timmar på sömnkontot här av någon anledning.

Men, livet är inte teori vilket förra veckan var ett bevis på. Så vi får se hur det blir denna vecka! Men – jag har tagit höjd för det i min planering. Tajming är viktigt vad gäller både näring och träning men trots det har jag faktiskt skrivit upp som ett smörgåsbord med ett antal morgonpass och kvällspass att välja bland. På så sätt kan jag anpassa efter dagsform samtidigt som jag får in den träning jag vill. Upp till bevis!

kari traa träningsglädje

0