Jag tror att varje dag innehåller något som är “veckans bästa”. Förutom tisdagar då som i sin helhet är veckans bästa dag altogether, det är bestämt sedan tidigare. Lördagar kan vara veckans bästa morgon, mest för att det finns så mycket härligt som kommer därefter. Söndagsmorgnar är däremot veckans bästa morgon rent innehållsmässigt (eftersom det är så mysigt att gå upp tidigt(ish) och lyssna på “God morgon, världen”.

Det kan ju verka lite stört att en morgonsändning på radio ska diktera vad som är min bästa morgon men hur stört är det då inte att solen eller något annat mer eller mindre trivialt ska göra detsamma. Skit i att tänka varför och att ägna för mycket tankekraft åt överanalys. Hänge dig åt känslan istället. Det gör livet enklare och lyckligare.

Ett konkret exempel på det är att jag går ner ett femsiffrigt belopp i månadslön från min förra stockholmsanställning för att jobba så som jag gör just nu. Jag är lycklig med det, men när jag börjar tänka efter och fokusera på vad alla andra i ekorrhjulet gör så börjar det surra i skallen med dåliga tankar. Helt onödigt. I jämförelserna tappar man bort sig själv och vad man vill i en massa virrvarr av borden. Skit i andra och sköt dig själv, det blir bättre då.

Men det var inte pengar jag skulle prata om. Det var ju min smoothie. En kanongod sådan som jag ville förgylla veckans bästa morgon med. Som ju inte alls är idag utan imorgon enligt min utläggning. Det här blev ju helt snurrigt.

Jag mixade Ecos kokosnötsvatten med chokladsmak med frusen banan, chiafrön och jordnötssmör. Ungefär hur gott som helst. Och lite godare ändå.

ecos coconut water chocolate smoothie

ecos coconut water chocolate smoothie

ecos coconut water chocolate smoothie

Här kan man köpa Ecos kokosvatten!

0