Gårdagskvällen började med middag på Raw (supergott), drinkar i Biblioteksbaren (hette inte den Björkbaren förut?) på Bygget och slutligen Agnes på scen. De två förstnämnda sakerna var klart bäst!

Och den här dagen då? Jo, den började med toksnöfall så jag tog sovmorgon. Sedan satte jag en pulled chicken på spisen och sprang tröskelintervaller med stavar på Åresjön. Det har varit spännande att gå i fönstren som vätter ut mot sjön och titta, för hela tiden har jag haft något nytt att kika på. Först var det pimpeltävling, sedan de sedvanliga fallskärmsflygarna och de som åker bräda med skärm, och sedan kom ett flygplan och landade. Ja, inte det försvunna från Malaysia då. Utan ett mindre.

Mina egna intervaller gick fint. Eller, rätt så fint. Jag sprang 2*10 minuter men kände mig lite svagare än vanligt sett till hur min puls låg till. Det var tungt i snön idag, lite som på en sandstrand, så det spelar väl in. Lägg till stavar på det och kanske jag ska räkna ner min tröskel några slag. Det är ju sportspecifikt det där.

tröskelintervaller åresjön träningsglädje traningsgladje.se

tröskelintervaller åresjön träningsglädje traningsgladje.se

0