Det har snöat hela dagen (och hela natten med) – stora, vita, fluffiga flingor. I morse när jag gick till jobbet var det ingen vind så jag var lite smått avis på de som var först i backen och fick åka 10-20 cm pudersnö men jag unnar alla Åreresenärer det. Sedan började det blåsa lite igenom och jag fick gå hem i motvind och snöpisk i ansiktet. Det kan behövas efter en intensiv första dag på mitt nya jobb!

Just nu är jag rätt glad för att jag gjorde min uteträning imorse så att jag kan köra kvällsträningen inomhus. Men snön, jag den älskar jag! Att det snöar rejält och intensivt nu bådar för en otroligt fin fortsatt marsmånad – och sedan en grym april. En grej jag måste öva på här uppe är att gå ut lite mer. Alcazar spelade i helgen och framöver kommer både Agnes och Ace Wilder till Bygget.

snö i åre

snö i åre

snö i åre

 

0