Vissa dagar har jag inte alls lust att vara den där människan som inte bryr sig om att fixa håret/sminket/kläderna eftersom jag ändå “snart ska träna”. Den känslan infinner sig lite nu och då. En längtan efter piff som faktiskt varar istället för att börja om från noll efter varje träningspass och därmed också efter varje dusch. En längtan efter att spendera 15 minuter extra framför spegeln och tycka att man är rätt så fin istället för att hasta förbi och tänka att jaja, en annan gång.

De där tillfällena inträffar lite nu och då och det är typ då jag får ett ryck och börjar köpa nagellack och så. För ärligt talat, även om det är hur fint som helst så kräver det lite jobb. Igår köpte jag ett himla fint babyblått och pastelligt lack från Dior (porcelain) och att sitta och vänta på att det ska torka och måla om och måla nytt känns faktiskt riktigt värt. Fråga mig vad jag tycker om en vecka!

dior porclain

0