Vardagslivet (finns det något hemskare ord?) i Åre har inletts bra: jag har faktiskt gått upp och morgontränat två dagar i rad nu. Imorse satte jag mig på trainern och körde 30 minuter, och mot slutet kände jag mig faktiskt riktigt vaken. Jag har fastnat för några nya låtar – ni ska få höra!

Sedan hann jag till och med att fixa frukost som bestod av flera saker. Det händer sällan. Det blir antingen det ena eller det andra, om jag inte slår på stort och pressar juice såklart. Idag fixade jag ägg, en yoghurtsmoothie (kesella, hallon, chokladkokosvatten, chiafrön) och en liten latte. Och – det där glaset vatten som jag sällan dricker. Jag har laddat hem en app som ska påminna mig om att dricka vatten. Det funkar sådär. Det kommer påminnelser hela tiden och jag registrerar när de kommer men det blir liksom aldrig någon action på dem…

frukost i åre

0