Dagens to do:

Vara pigg och glad och ha bra schvung i benen. Jag ska plåtas!

Dagens vill ha:

Linnelakan. Det är tydligen trendigt och skönt och härligt. De ska vara slitna också. Jag känner att mitt sug efter dessa är lite fejk just nu – jag har ju så att säga inte upplevt känslan och vill mest bara ha för att jag är nyfiken, och för att det är snyggt.

Dagens roliga:

Jag har upptäckt att folk som jag inte känner, men som jag följer i sociala medier av olika anledningar, följer varandra. Jag är mycket nyfiken på dessa kopplingar. 6 degrees of separation är numer 3 degrees känns det som!

Dagens glädje:

Kolla den här väderprognosen för Åre. Kallgrader! Jag är stormförtjust. -14 grader är bara en vecka bort.

Dagens insikt:

Det kommer bli maj och juni innan jag hunnit blinka. Eftersom mitt samboliv blir särboliv ett tag så har vi full koll på helgerna – det är ett måste eftersom både han och jag har fullt upp med lite allt möjligt. Nästa gång vi ses är det på Arlanda på väg mot äventyr i USA. Det är några veckor tills dess och under den tiden kommer ni inte tro era öron men – jag ska faktiskt typ ingenstans!

Dagens Pinterest:

board

0