När Adidas släppte Boostkonceptet förra sommaren så var Energy Boost den stora nyheten. En sko som jag aldrig sprungit i – förräns nu. Jag blev såld på Adidas Adios Boost istället och höll mig nöjt till den. Men, för några veckor sedan landade ett par blå Adidas Energy Boost hemma på mitt golv och sedan dess har de fått följa med mig på ett och annat, bland annat en plåtning och lite snöskoäventyr.

Mitt utlåtande om Adidas Energy Boost är att det är en sko för den som faktiskt inte vill anamma den där trenden som säger att vi ska ha så lite som möjligt under fötterna. Här är en sko för den som vill gå varsamt fram, som vill ha en snygg och färgglad sko men som också vill ha dämpning och allt det där samtidigt som man vill ha känsla och leklust. För ärligt talat: oftast är det de minimalistiska skorna som är snyggast, mest färgglada och vågade i designen. Men inte nu längre!

Jag kommer springa längre pass på asfalt i mina Energy Boost. Då gör de sig som bäst. Som trotjänare!

adidas energy boost

0