Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jävligt jobbigt igen

Jag älskar min lilla Facebookgrupp som jag disciplinerar hårt. Inte med mina jävligt jobbiga grejer som jag gärna bjuder in till, utan vad gäller länkar och sådant till egna grejer. Det är faktiskt det värsta spammet av alla. Ju större grupp, desto värre blir det om man inte styr upp. Det gäller både självreklam online och offline.

Anyhow, jag bjuder upp till dans i april och lockar med en jävligt jobbig utmaning. Fast i ärlighetens namn blir det så jobbigt man gör sig. Utmaningen är i alla fall ett träningspass för varje dag som finns i april. Sist jag kollade var det 30. Vad som räknas till träning avgör man själv men i min värld är det alla aktiviteter som kräver ombyte. Savasana i yoga är inte så väldans jobbigt men man är oftast ombytt och därmed är det träning. Enkelt.

Om du vill vara med på utmaningen och ännu inte är med i gruppen så måste du först gå med här (sök på ”vägen till toppform”). Är du med i gruppen så har du redan fått en inbjudan. Om du twittrar eller instagrammar så använd #jävligtjobbigt.

Min sambo fick symbolisera jobbigheten. Han har lovat att vara med i utmaningen med motiveringen ”hur många dagar kan det vara i april”. Färre än de 200+ dagar som den här tjejen sprungit i rad i alla fall.

träningsglädje

träningsglädje

träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • […] Den här utmaningen gick inte så väldigt bra för mig. Jag kom igång ordentligt och tränade nästan varje dag i USA, men jag låg back och hämtade aldrig ikapp. Det är inget jag grämer mig över så väldans – det existerar ingen träningsångest per se i min kropp. Men, jag är som alltid hungrig på nya projekt och det levererades till mig som ett förslag i gruppen Vägen mot toppform på Facebook som jag pepprar med utmaningar. Fast den här gången blev jag pepprad – så jag har lagt upp en ny utmaning. Du måste vara med i gruppen för att kunna anta utmaningen (som ligger som event), den heter “inte så fasansfullt jobbig maj”. För fasansfullt jobbigt är det inte denna gång, det är istället fullkomligt görbart. […]

  Inte så himla fasansfullt jobbig maj - Träningsglädje 2014-04-30 11:48:04 http://www.traningsgladje.se/2014/04/inte-sa-himla-fasansfullt-jobbig-maj/
  Svara
 • […] Den här utmaningen gick inte så väldigt bra för mig. Jag kom igång ordentligt och tränade nästan varje dag i USA, men jag låg back och hämtade aldrig ikapp. Det är inget jag grämer mig över så väldans – det existerar ingen träningsångest per se i min kropp. Men, jag är som alltid hungrig på nya projekt och det levererades till mig som ett förslag i gruppen Vägen mot toppform på Facebook som jag pepprar med utmaningar. Fast den här gången blev jag pepprad – så jag har lagt upp en ny utmaning. Du måste vara med i gruppen för att kunna anta utmaningen (som ligger som event), den heter “inte så fasansfullt jobbig maj”. För fasansfullt jobbigt är det inte denna gång, det är istället fullkomligt görbart. […]

  Inte så himla fasansfullt jobbig maj - Träningsglädje 2014-04-30 11:48:04 http://www.traningsgladje.se/2014/04/inte-sa-himla-fasansfullt-jobbig-maj/
  Svara
 • Jag hänger på! Roligt med en utmaning! 🙂 Även om jag inte har FB så jag kan inte gå med i den gruppen men det blir instagram istället!

  Michaela 2014-03-31 09:49:15
  Svara
 • Jag hänger på! Roligt med en utmaning! 🙂 Även om jag inte har FB så jag kan inte gå med i den gruppen men det blir instagram istället!

  Michaela 2014-03-31 09:49:15
  Svara
 • […] – ”Jävligt jobbig april”. Man får definiera träningen som man själv vill, Sara definierar den som något man byter till. Jag antar utmaningen. Såklart. Vet att det kommer att […]

  En jävligt jobbig månad | Camilla tränar 2014-03-31 07:30:59 http://camillatranar.com/2014/03/31/en-javligt-jobbig-manad/
  Svara
 • […] – ”Jävligt jobbig april”. Man får definiera träningen som man själv vill, Sara definierar den som något man byter till. Jag antar utmaningen. Såklart. Vet att det kommer att […]

  En jävligt jobbig månad | Camilla tränar 2014-03-31 07:30:59 http://camillatranar.com/2014/03/31/en-javligt-jobbig-manad/
  Svara
 • Mias: såklart!!

  admin 2014-03-30 20:44:14
  Svara
 • Mias: såklart!!

  admin 2014-03-30 20:44:14
  Svara
 • Hakar på! För visst är väl tanken att man kan köra två pass en dag och sedan vila nästa? Bara så att jag inte fuskar 🙂

  MiaS 2014-03-30 20:15:36 http://miasmara.blogspot.se
  Svara
 • Hakar på! För visst är väl tanken att man kan köra två pass en dag och sedan vila nästa? Bara så att jag inte fuskar 🙂

  MiaS 2014-03-30 20:15:36 http://miasmara.blogspot.se
  Svara
 • Lät som en rolig grej=)

  Mari 2014-03-30 19:47:12 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Lät som en rolig grej=)

  Mari 2014-03-30 19:47:12 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Brysselkålet: vägen till toppform!

  Anneliten: kul!

  admin 2014-03-30 11:51:56
  Svara
 • Brysselkålet: vägen till toppform!

  Anneliten: kul!

  admin 2014-03-30 11:51:56
  Svara
 • Fina bilder som vanligt. Jag är med. Fast på mitt sätt.

  anneliten 2014-03-30 11:39:23 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Fina bilder som vanligt. Jag är med. Fast på mitt sätt.

  anneliten 2014-03-30 11:39:23 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • det låter kul! Men jag får inte länken att fungera, vad heter gruppen så kan jag själv ansöka om medlemsskap?

  Brysselkålet 2014-03-30 10:43:21
  Svara
 • det låter kul! Men jag får inte länken att fungera, vad heter gruppen så kan jag själv ansöka om medlemsskap?

  Brysselkålet 2014-03-30 10:43:21
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger